Personal Training

*de gratis lichaamsanalyse is niet cumuleerbaar en 1 per persoon
En ja, je mag ook gerust iemand mee laten genieten van dit uur 😉

Lees je graag reviews over ons?
Klik dan even hier

Onze Personal Training in 4 stappen

Stap 1:
Wij beginnen met een lichaamsanalyse. Iedere persoon is verschillend, dus hiervoor gaan wij bekijken hoe jouw lichaam functioneert. Zo kunnen we ten eerste beter naar jouw persoonlijk doel opbouwen en ten tweede kunnen we hierdoor zien hoe we jouw lichaam beter gaan kunnen laten functioneren in je dagdagelijks leven. Zoals bijvoorbeeld pijn in de onderrug wegnemen, steeds terugkomende blessures en ongemakken oplossen en voorkomen in de toekomst, je beter laten slapen, minder gespannen spieren hebben, minder stress hebben, sterker zijn, je beter laten presteren in je sport, je met je kinderen en/of kleinkinderen laten spelen, een betere houding laten aannemen, in de tuin werken, een goede wandeling kunnen maken op vakantie, …

 

Stap 2:
Hier starten we de effectieve trainingen op. Jouw trainingen kunnen plaatsvinden waar en wanneer jij wil. Wij geven dus met plezier training bij jou thuis of in het park in jouw buurt bijvoorbeeld. Hiernaast geven wij ook trainingen bij Fitality Nieuw Zuid te Antwerpen, Michel De Braeystraat 51. Onze stokpaardjes in onze trainingen zijn:

  • je core (je rug- en buikspieren),
  • je lichaamshouding,
  • je balans van je lichaam,
  • bewust zijn van je eigen lichaam
  • en natuurlijk jouw doelstelling.

Elke training gaan we stap per stap en op jouw maat naar jouw doelstelling toewerken. Dit kan gaan van je conditie te verbeteren, je spieren trainen, vermageren tot zowel specifiek je billen verstevigen.

 

Stap 3: 
De opvolging van je voeding. Naast sporten/trainen/bewegen is voeding een 2de belangrijke pijler van je gezondheid. Dus om je naar een gezond leven te helpen, staan wij jou ook op het vlak van gezonde voeding bij.
Het mooie voordeel van gezond eten is dat je natuurlijk ook vaak gaat afvallen. Om dan zelfs nog een stap verder te gaan met je voeding en/of om je doen afslanken, werken wij ook samen met een diëtiste.

 

Stap 4:
De blijvende motivatie! Niet alleen tijdens de trainingen, maar ook daarbuiten. Heb je een vraag, wij staan altijd voor je klaar!

A strong mind starts with a fit body!

Fitality Nieuw Zuid

35

1 on 1 (30min)

Fitality Nieuw Zuid

65

1 on 1 (60 min)

aan huis

80

1 on 1 (60 min)

aan huis

100

2 on 1 (60 min)

Beschikbaar van 6 tot 22u waar u maar wilt!