Groepstraining

Word je gemotiveerd door in groep te trainen? Bekijk hieronder dan zeker onze opties van groepstraining:

  • Maandag en vrijdag om 19u geven wij Small Group Trainingen in Fitality Nieuw Zuid. Een ideaal uurtje om je lichaam te verstevigen, van je rugklachten af te geraken, fun te hebben in een groepje, …
    Ondanks dat deze les in groep is, geven wij altijd persoonlijke oefeningen op ieder zijn maat. Niet alleen is elke oefening te verlichten of te verzwaren in moeilijkheid, maar deze is zeker en vast ook aan te passen van persoon tot persoon. Als personal trainers geven wij in deze lessen dus ook onze personal touch.
  • Je spreekt samen af met vrienden, vriendinnen, buren, familieleden, … op een bepaald uur op een bepaalde dag en wij komen jullie met plezier allen samen training geven. Gezelligheid, fun en sport samen in 1 uurtje!
  • Je sport gewoon liever in groep maar de mensen in jouw omgeving kunnen niet op dezelfde momenten. Vraag dan via ons contactformulier even waar en wanneer onze small group trainingen doorgaan. 1 uur goed trainen in een leuke groepssfeer!
  • Je overtuigt je baas om samen met de collega’s te sporten op het werk. Wij organiseren het graag op jullie maat.
  • Je wil samen met je personeel sporten als teambuilding, gaande van 1 uurtje tot een volledige dag. Wij ontlasten jou graag van deze organisatie.

Hieronder vind je de prijzen van de Small Group Trainingen bij Fitality Nieuw Zuid. De andere opties die hierboven vermeld zijn, zijn op aanvraag.

10 beurten

99

60 min / beurt

1 beurt

13

60 min
A strong mind starts with a fit body!

Beschikbaar van 6 tot 22u waar u maar wilt!