Partners

Surround yourself with like minded people!
Hieronder onze partners waar wij trots op zijn: 

FIKS Groepspraktijk: Alles onder 1 dak voor jouw gezondheid te Berchem! Van kinesitherapie, osteopathie, acupunctuur, yoga tot een spartanova screening, rugschool, voedingsadvies en personal training. Zoek je dus een volledige begeleiding, dan ben je hier aan het goede adres!

Pure L Yoga: Zoek je in de regio Waasland yoga? Dan is Lieselot de aangewezen dame om je verder te helpen! Van ouder en kind yoga, yin yoga, yang yoga tot stoelyoga.

Diëtiste Rafaëlle: Zoek je een diëtiste in Antwerpen? Dan is Rafaëlle de geknipte dame! Jong, enthousiast, een specialiste in haar vak en volledig klaar om jou te helpen!

Beauty Lounge: Wil je er nog mooier uitzien na je trainingen? Ga dan eens langs in Wilrijk of Aartselaar! Van je nagels, make-up, wimpers, wenkbrauwen tot ontharingen en dit met al ervaring sinds 2001.

Stal Maartensland: Ben je een paardenliefhebber en wil je volledig begeleid worden? Dan kunnen ze je bij Stal Maartensland te Wuustwezel van A tot Z helpen, zowel met je paard als jijzelf als ruiter!

Yoga en Pilates Hedwig: Zoek je in de regio Turnhout pilates en/of yoga? Dan is dit dé plaats!

Mindfulness Antwerpen: Mindfulness volgens de Breathworks-methode. Dorine weet perfect hoe de drukke (zaken)wereld werkt en voelt en helpt jou graag met beter naar jezelf te kijken.

Hair House: Het beste kapsalon in de Rupelstreek te Niel voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Patrick en Patricia hebben de ervaring en Albiona heeft als jonge dame het moderne in haar vingers, kam en schaar 😉

Feel Good: Energetische coach, hooggevoeligheids coach en hand- en voetreflexologie te Aartselaar.

Inner & Outer beauty coaching: Feel beautiful, inside and outside…

Bravery.be: Pilates, yoga en dans net iets anders in groot Antwerpen en Brussel.

Heb je bijkomende vragen over onze partners klik hierboven dan gerust op hun naam of contacteer ons even.
Alvast veel plezier bij hen!

A strong mind starts with a fit body!

Beschikbaar van 6 tot 22u waar u maar wilt!