Trainers

<b>Yves Van den Bril</b>

Yves Van den Bril

@ Fitality Nieuw Zuid

Van je hobby je beroep kunnen maken, zou prachtig zijn, zeggen mensen altijd… Dat heeft Yves dus gedaan! Na gevoetbald te hebben vanaf zijn 6 jaar is hij op zijn 21 jaar als eerst job in de fitnesswereld beginnen werken bij Passage Fitness. Het was liefde op het eerste zicht! Een leuke sector en mensen kunnen helpen, helemaal zijn ding.
Na meer dan 10 jaar ervaring in de sector heeft hij, na een opleiding bij Your Health Assistant en een opleiding als afslankingsconsulent, de stap gezet om te kunnen beginnen aan zijn droomjob als Personal Trainer bij Personal Trainer Vlaanderen! Mensen helpen op hun maat, naar hun doelstelling en ze blijven motiveren daar wordt hij zelf super gemotiveerd wakker van.
Yves gaat vooral voor de persoonlijke touch. Hij is ervan overtuigd dat lichaam en geest samenhangen. Zoals we hier zeggen 'A strong mind starts with a fit body'. Dus naast het fysieke en je voeding heeft hij ook aandacht voor je mentale sterkte. Zijn opleiding bij Insights maakt hem hier dan ook sterk in. Hij staat dan ook steeds voor jou klaar, tijdens en naast de trainingen.
Verder gelooft Yves in functioneel trainen. Hiermee bedoelt hij, jou beter laten functioneren in jouw dagdagelijks leven, tijdens je werk, tijdens je hobby of in je sport. Combineer dit met de motivatie naar jouw doelstelling en het plaatje is compleet.
Tenslotte geeft hij ook nog core- en rugtrainingen bij Fiks Groepspraktijk, Fruithoflaan 32 2600 Berchem, wat dan ook zijn uitvalsbasis is. Maar Yves geeft ook perfect training op de locatie waar jij wil. Trainingen kunnen dus evengoed doorgaan bij jou thuis, in de natuur in jouw buurt of op je werk.

<b>Sebert Penen</b>

Sebert Penen

Regio Mechelen

Coach Sebert studeerde af in 2010 als Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Sebert specialiseerde zich, naast de oriëntatie Training & Coaching, in de Sportmanagement. Als coach is hij een lifetime student en schoolt hij zich nog steeds bij in de domeinen van trainingsleer, voeding en coaching. Bij coach Sebert kan je terecht voor o.a.: Looptraining (zowel conditioneel, als technisch en tactisch), fietstraining, zwemtraining (techniek en conditie), functionele krachttraining circuits, snowboardlessen, blessurepreventie, rugscholing, stabiliteits- en mobiliteitstraining, houdingscorrectie, etc.
Zijn uitvalsbasis is zijn praktijk My Personal Coach, Koningin Astridlaan 66 B1.1 2800 Mechelen.

<b>Peter Geudens</b>

Peter Geudens

Kontich - Edegem - Hove - Lint

Sport en gezondheid lopen als een rode draad door Peter zijn leven.
Als jongetje, zoals zovelen, heeft hij voetbal gespeeld. Na zijn actieve voetbalcarrière vond Peter zijn passie in de triatlonsport. In 10 actieve seizoen volbracht hij kwart- halve- en volledige triatlons, waaronder de ironman van Lanzarote.
Vervolgens kwam er met twee voetballende zonen al vlug de vraag om trainer te worden. Hiervoor behaalde Peter een UEFA B trainersdiploma.
Als trainer ben je een levenslange student. Onder dat moto studeerde hij afslankingsconsulent, Personal trainer en sportmassage aan het Centrum voor afstandsonderwijs, functionele training aan het Gray institute.
Blessurepreventie, performance training door te bewegen in 3D met veel fun, is de manier waarop Peter jou graag helpt.

<b>Wouter De Meerleer</b>

Wouter De Meerleer

@ Fitality Nieuw Zuid en aan huis

Wouter is Gecertificeerd en Internationaal (EREPS) erkend. Hij studeerde Lichamelijke opvoeding en schoolde zich bij via onder meer NASM(Natianal Academie of Sports & Medicine (USA)), NSCA (National Strength & Condition Association (USA)), Fit&Well education, LAPT (Los Angeles Personal Training) en EXOS (athlete’s performance). Sinds zijn acht jaar is hij actief in de sportwereld. Hij bezit de 2e dan in het judo en heeft op hoog niveau competitie gevochten. Wouter is een Personal Trainer die ervaring heeft met het begeleiden van sporters en niet sporters, bekende en minder bekende mensen. Buiten zelf trainingen geven verzorgt Wouter ook opleidingen en bijscholingen voor collega coaches.
Zijn uitvalsbasis is LA Gym, Riemstraat 37 2000 Antwerpen.

A strong mind starts with a fit body!

Beschikbaar van 6 tot 22u waar u maar wilt!